Wat is het gedeelte Teams beheren?

Alle aanvoerders, regiomanagers en organisatiemanagers hebben toegang tot de 'website voor Teambeheer'. Voor toegang tot dit gedeelte meld je je aan bij je Global Challenge-account, klik je op het tabblad 'Hallo (je naam)' rechtsbovenin en selecteer je 'Teams beheren' uit de vervolgkeuzelijst.

Dit is het gedeelte waar informatie over teamleden kan worden gewijzigd en waar hulpmiddelen kunnen worden gedownload om te helpen je teamleden te motiveren en te inspireren. Hulpmiddelen zijn onder andere posters en op maat gemaakte teamshirts. Organisatiemanagers en regiomanagers hebben ook toegang tot informatie over rapportages en facturering.