Hoe creëer ik een individuele Mini Competitie?

• Ga naar tabblad Individuele Mini Competitie, te vinden in het gedeelte Scorebord van de website van de Global Challenge
  • Geef je individuele Mini Competitie een naam.
  • Nodig anderen uit om mee te doen met je individuele Mini Competitie door op de knop 'deelnemers toevoegen' rechts op het scherm te klikken
  • Voer ofwel het (de) e-mailadres(sen) in van diegenen die je wilt uitdagen of zoek ze op naam op met de tool 'naar tegenstanders zoeken' aan de rechterkant (iemand wordt alleen zichtbaar tijdens het zoeken als hij/zij de instelling voor 'deze pagina delen' op tabblad Trofeeën van de website van de Global Challenge heeft ingesteld op 'openbaar').
  • De door jou gekozen tegenstanders krijgen een mailtje met een uitnodiging om mee te doen met je individuele Mini Competitie
  • Als ze je uitnodiging accepteren, verschijnen ze in je competitielijst en kun je het tegen elkaar opnemen!

Je kunt zoveel individuele Mini Competitie maken en opslaan als je wilt.