Hoe verander ik de privacyinstellingen van mijn profiel?

Om de informatie van de deelnemers te beschermen en om je te laten kiezen hoeveel informatie je wilt delen, kun je in je profielinstellingen voor drie verschillende niveaus van privacy kiezen.</p>

Dit zijn:

  • Privé - je informatie wordt verborgen. Dit is de standaardinstelling voor alle deelnemers.
  • Openbaar (basis) - hiermee deel je basisinformatie over je deelname, inclusief je profielfoto, voornaam, behaalde trofeeën, naam van je team, organisatie en land van oorsprong.
  • Openbaar (basis + statistieken) - hiermee deel je dezelfde informatie als hierboven genoemd, met daarbij je huidige stapgemiddelde en je totaal aan persoonlijke records.

Om het privacyniveau bij te werken, ga je naar je pagina Mijn trofeeën en kies je de door jou gewenste optie in de vervolgkeuzelijst 'deze pagina delen'. Klik daarna op de groene knop 'bijwerken' om je instellingen op te slaan.

 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk