Wat zijn de systeemvereisten?

Voordat de Uitdaging begint en om ervoor te zorgen dat iedereen binnen uw organisatie profiteert van een optimale website-gebruikerservaring, is het zaak dat uw IT-afdeling onze systeemvereisten checkt. Hieronder staan de eisen vermeld die garanderen dat u bij het gebruik van de website de beste gebruikerservaring ondergaat en dat alle belangrijke communicatie via e-mail plaatsvindt.

Raadpleeg onze beveiligingspagina als u meer wilt weten over ons privacybeleid en de beveiliging van opgeslagen gegevens.

Communicatie

Iedereen die bij de uitdaging is geregistreerd, ontvangt e-mails van de volgende e-mailadressen:

• noreply.email@virginpulse.com
  • no_reply@virginpulse.com

IP-adressen
De volgende IP-adressen moeten worden toegestaan of aan de witte lijst worden toegevoegd om tijdens het evenement e-mailcommunicatie, inclusief activerings-e-mails en voortdurende communicatie m.b.t. de Challenge te ontvangen:

• 184.173.153.77
  • 185.54.75.67

CNAME records:

Voeg de volgende domeinen voor de communicatie via e-mail aan de whitelist toe:

• virginpulse.com
  • e.virginpulse.com

Ondersteunde browsers

De uitdaging is webgebaseerd en alle deelnemers hebben een webbrowser nodig om toegang te krijgen tot de site.

De site is geoptimaliseerd voor de laatste geactualiseerde versies van de volgende browsers:

• Internet Explorer (IE11)
  • Google Chrome
  • Firefox
  • Safari (macOS)

*Wij ondersteunen alleen de laatste versie van Internet Explorer (IE11). IE7 - IE10 worden niet ondersteund.

We testen geen andere browsers, zoals Opera, SeaMonkey, Konqueror, enz. en we kunnen ook geen prestaties of gebruikerservaring met oudere versies van andere browsers garanderen (bijvoorbeeld oudere versies van Firefox, Safari en Chrome).

Vanwege de verschillen in gedrag en ondersteuning die door elke browser wordt aangeboden, vindt u pagina-opmaak- of kleine functionele verschillen wanneer u de site in verschillende browsers gebruikt..

We ondersteunen alleen TLS 1.2 en hogere versies

Multimedia (Audio & Video)

HTML5-video- en audiospelers worden nu gebruikt voor multimedia content op Virgin Pulse - Global Challenge-websites. Lees onze tekst over 'Ondersteunde browsers' (zie hierboven) voor een overzicht van compatibele webbrowsers.

JavaScript

Deze moet ingeschakeld zijn in uw browser om de correcte functionaliteit van de website te waarborgen.

Cookies

Moeten ingeschakeld zijn in uw browser. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer details over welke gegevens we verzamelen en hoe we deze informatie gebruiken.

Browser- / schermresolutie

Wij ondersteunen een heel scala van browsers en schermresoluties en bieden zo mogelijk een volledig responsieve web-lay-out, die de inhoud en de lay-out zal aanpassen en optimaliseren, afhankelijk van het apparaat dat u gebruikt om toegang te krijgen tot de website (bijvoorbeeld smartphone, tablet en desktopcomputer). Voor het Challenge-onderdeel van het evenement bevelen we een resolutie van ten minste 1024 x 768 pixels aan om een optimale ervaring te verkrijgen. We zullen ook een responsieve mobiele versie van de website aanbieden, die geschikt is voor webbrowsers op handheld-apparaten met kleinere schermen, net als iPhone® en Android™ apps.

Firewalls

Zorg ervoor dat de volgende websites binnen uw bedrijf niet-geblokkeerde/vertrouwde websites zijn. Dit is zeker nodig indien uw organisatie een bepaald type firewall-beleid heeft:

• *.virginpulse.com
  • *.googleapis.com
  • *.virtualearth.net
  • *.blob.core.windows.net
  • *.themes.googleusercontent.com
  • fonts.gstatic.com
  • *gcvp.co
  • *.gettheworldmoving.com

Het deblokkeren van de volgende domeinen wordt sterk aanbevolen. Het blokkeren ervan kan resulteren in verminderde of gedegradeerde integratie, video of het delen van functionaliteit voor leden die deelnemen aan de Global Challenge in uw organisatie:

• *.vidyard.com
  • googletagmanager.com
  • googleadservices.com
  • google-analytics.com
  • google.com
  • googleads.g.doubleclick.net
  • *.newrelic.com
  • *.cloudfront.net
  • app.validic.com
  • *.fitbit.com

U kunt controleren of u toegang hebt tot het volgende in een webbrowser:

• https://globalchallenge.virginpulse.com
(laat Global Challenge homepage zien)

• http://www.google-analytics.com
(stuurt door naar de startpagina van Google Analytics)

• http://www.sharethis.com
(laat ShareThis homepage)

• http://www.virtualearth.net
(stuurt door naar Bing maps)

• http://vidyard.com
(laat Vidyard homepage zien)

• https://fonts.googleapis.com/css?family=Oswald:300,400,700&subset=latin-ext
(stuurt door naar een fonts-/text-pagina)

• https://gccmarketing.blob.core.windows.net/event/2016/Nutrition/Features/all-about-balance-eng.pdf
(toont grafische informatie over Voeding)

• http://gcvp.co
(stuurt door naar Global Challenge homepage)

Het woordmerk en de logo's van Bluetooth® maken deel uit van een geregistreerd handelsmerk dat eigendom is van Bluetooth SIG, Inc. en wordt door Virgin Pulse Global Challenge gebruikt onder licentie.

Android is een geregistreerd handelsmerk van Google Inc. iPhone is een geregistreerd handelsmerk van Apple Inc. IOS is een geregistreerd handelsmerk van Cisco in de VS en in andere landen en wordt gebruikt onder licentie.

Iphone- en Android- apps

De bekroonde mobiele Global Challenge apps zijn beschikbaar op iPhone en Android™-apparaten die voldoen aan de volgende vereisten
• iPhones met de nieuwste grote iOS-versie (en de vorige versie). Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.
• Android-apparaten met de nieuwste grote Android-versie (en de vorige versie).