Hoe koppel ik mijn fitness-tracker met de website van de Global Challenge?

1. Ga naar de pagina Mijn apparaten op de website

2. Klik op 'Koppelen' en volg de instructies voor je fitness-tracker
- Je wordt doorgeleid naar het online account voor je fitness-tracker (bijv. Fitbit, Jawbone, Garmin, Misfit)

3. Meld je aan bij je online account voor je fitness-tracker en geef toestemming om je gegevens te delen met de Global Challenge
- Vergeet niet dat je hier de gegevens voor het aanmelden bij het platform van je fitness-tracker nodig hebt en niet die voor de Global Challenge

NB: de Global Challenge kan alleen de gegevens van je stappen (en, indien beschikbaar, je slaapgegevens) uitlezen. De Global Challenge kan geen gegevens van je fitness-tracker wijzigen

Als het koppelen van je fitness-tracker is geslaagd, wordt de status ervan weergegeven als 'actief'</p>

Wat nu?

Zie hoe je stappen automatisch worden ingevuld op je pagina voor stappeninvoer.

Ik heb problemen met het koppelen van mijn apparaat/fitness-tracker. Wat moet ik doen?

Klik hier als je je Apple HealthKit wilt koppelen