Hoe schakel ik tussen synchronisatie- en standaardmodus?

Om van synchronisatiemodus terug te gaan naar standaardmodus ga je gewoon naar je app, kies je Mijn apparaat en daarna Standaard als modus.

1. Meld je aan bij de Global Challenge-app

2. Klik op het menu  in de linkerbovenhoek en selecteer Mijn apparaat

3. Selecteer Standaard

4. Er verschijnt een scherm met de vraag je stappen te noteren. Stappen op de Pulse worden gewist wanneer je van synchronisatie- naar standaardmodus schakelt. Schrijf je stappen op en klik op OK

5. De pagina 'Naar standaardmodus schakelen' verschijnt.

6. Blader naar beneden, vink het vakje aan (negeer het bericht omdat deze stap niet verplicht is) en klik op VOLTOOID

Je Pulse staat nu in standaardmodus!

Als je problemen blijft houden, neem dan contact op met de Klantenservice