Mi történik, ha hibázok, amikor egy tevékenységet átváltok?

Semmi probléma, az átváltott tevékenységek lépéseit a beküldés után is törölheti. 

Csak látogasson el a „lépésszámok törlése oldalra”.

Vegye figyelembe, hogy a törlésre kiválasztott napra minden lépésszámot és egyéb tevékenységet töröl a rendszer, ezért jegyezzen fel minden olyan tevékenységet, amit újra meg akar adni. Elküldés után ellátogathat a lépések bejegyzési oldalára, hogy az adott esemény napjára ismét rögzíteni tudja a tevékenységeket. 

Van még kérdése? Kérelem beküldése
Üzemelteti a Zendesk