Mi történik, ha nem szinkronizálom a lépéseimet 14 napon belül?

A Szinkronizálás módban használt Bluetooth Pulse készülékeknél:

Ha nem szinkronizálja a lépéseit 14 napon belül, akkor elkezdi elveszíteni a lépésszámadatait.

Szinkronizálás módban a Pulse az először bevive – elsőként kiadva (FIFO) elvet követi. Eszerint a Pulse készüléken az 1. napot felülírja a 15. nap, a 2. napot a 16. nap stb. Ezeket az adatokat semmilyen módon nem lehet visszaállítani, így ha előre tudja, hogy 14 napnál hosszabb ideig nem lesz számítógépes hozzáférése, azt javasoljuk, hogy minden nap végén manuálisan rögzítse a lépésszámait. Aztán, ha ismét lesz internet-hozzáférése manuálisan rögzítheti a lépésszámát a Lépésszám bevitele oldalon.

A nem Bluetooth Pulse készülékek és a Standard mód:

A lépésszámot nem menti a Pulse memóriája, így minden nap rögzítenie kell a lépésszámot, mielőtt azt a Pulse készüléken újra beállítja. A lépésszám visszaállításához a Pulse előlapján nyomja le a gombot 3 másodpercig.

 

Van még kérdése? Kérelem beküldése
Üzemelteti a Zendesk