Hogyan tudok váltani a Szinkronizálás mód és a Standard mód között?

Ha Szinkronizálás módról Standard módra szeretne visszaváltani, akkor az alkalmazásra kell lépnie, kiválasztani a „Saját eszköz” pontot, majd a „Standard” módot.

1. Jelentkezzen be a Global Challenge alkalmazásba

2. Kattintson a bal felső sarokban a menüre és válassza ki a „Saját eszköz” pontot

My_Device.JPG

3. Válassza ki a „Standard” módot

4. Egy üzenet jelenik meg, hogy jegyezze le lépésszámát. A Pulse készülék törli a lépésszámot, amikor Szinkronizálás módról Standard módra vált. Jegyezze fel a lépésszámát és kattintson az „OK” gombra

5. Megjelenik az „Átváltás standard módra” oldal.

6. Görgessen le, jelölje be a négyzetet (hagyja figyelmen kívül az üzenetet, mert ez a lépés nem szükséges) és kattintson a „KÉSZ” gombra

A Pulse készülék most Standard módban van!

Ha továbbra is problémája van, lépjen kapcsolatba ügyféltámogató csoportunkkal.

 

Van még kérdése? Kérelem beküldése
Üzemelteti a Zendesk