Co když se při převádění aktivity na kroky spletu?

Nevadí – kroky převedené z aktivity lze odstranit i po jejich potvrzení. 

Stačí přejít na stránku odstraňování kroků.

Pozor, že všechny kroky včetně těch z jiných aktivit budou za den, který odstraníte, vymazány. Proto si je poznamenejte. Po potvrzení můžete navštívit svoji stranu vkládání kroků a zadat kroky pro daný den znovu. 

Byl pro vás tento článek užitečný?
Počet uživatelů, kteří toto označili za užitečné: 11 z 17
Máte další otázky? Odeslat požadavek
Používá technologie Zendesk