Mám Pulse resetovat každý den?

Pro uživatele Pulse s Bluetooth:
Pro reset Pulse stiskněte tlačítko resetu na zadní straně Pulse. Tím se vymaže paměť Pulse a přístroj se vrátí do standardního režimu. Ve standardním režimu se Pulse nesynchronizuje. Pokud chcete používat režim Sync (synchronizace), Pulse prosím spárujte.

- V režimu synchronizace (indikuje ikona odkazu na Pulse):
Počet kroků se resetuje automaticky vždy o půlnoci a uloží počet kroků do Pulse. Pulse může uložit až 14 dnů počtu kroků, takže nemusíte synchronizovat každý den.

Ve standardním režimu:
Počet kroků vynulujete stiskem tlačítka na přední straně Pulse na 3 sekundy. Toto se musí provést každý den.

Pro uživatele Pulse bez Bluetooth:
Počet kroků vynulujete stiskem tlačítka na přední straně Pulse na 3 sekundy. Toto se musí provést každý den.

Co když kroky nesynchronizuji do 14 dnů?

 

Máte další otázky? Odeslat požadavek
Používá technologie Zendesk