Mohou v týmech po registraci proběhnout změny?

Ano.  Změny týmu provádí kapitán týmu po přihlášení na straně Správa týmů. Na tuto stranu se dostanete kliknutím na rozevírací seznam pod jménem v pravém horním rohu strany, poté přejděte na Správa týmů. Na této straně můžete měnit členy týmu a aktualizovat údaje ke stávajícím členům (včetně e-mailových adres).

 

Byl pro vás tento článek užitečný?
Počet uživatelů, kteří toto označili za užitečné: 18 z 31
Máte další otázky? Odeslat požadavek
Používá technologie Zendesk