Jak změním nastavení ochrany soukromí na svém profilu?

Kvůli ochraně informací jednotlivých účastníků a pro umožnění volby, kolik informací chcete sdílet, si můžete v nastavení profilu zvolit ze tří úrovní zabezpečení soukromí.

Jsou to:

  • Soukromý – Vaše informace zůstanou skryté. Toto je výchozí nastavení pro všechny účastníky.
  • Veřejný (Základní) – Tímto nastavením sdílíte základní informace o své účasti jako je profilové foto, křestní jméno, získané trofeje, název týmu, organizace a země původu.
  • Veřejný (základní + statistika) – Tímto nastavením sdílíte stejné nastavení jako v základním, ale přidáváte také aktuální průměr kroků a osobní rekordy.

Pro aktualizaci úrovně soukromí navštivte stranu Moje trofeje a zvolte upřednostňovanou možnost v rozevíracím seznamu Sdílet tuto stránku. Změny uložte kliknutím na zelené tlačítko Aktualizovat.

 

Máte další otázky? Odeslat požadavek
Používá technologie Zendesk